Hacked - Tested - Fucked by LCR999X ~ Galau :(


"C I N T A" nek raenek kowe, paling yo mung dadi kata tok
Raperlu sih nunjukke roso sayang seng luwih, nek suk akhire kowe nunjukke wong seng anyar seng mbok celuk sayang
Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de'e wae ya, aku dudu pilihan... Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal..
Muga Tuhan maafke kekhilafanku, nek mben tiap moco doa selalu ndisikke jenengmu ketimbang bismillah.
Yoweslah, Intine Aku <3 Kowe ~ LCR999X